Indra
 

Naam: Indra of Sundari
Betekenis: Volgens de Veda's Koning der goden en god van de regen.
De koning der hemelse planeten; de koning van de hemel.
Bijnamen: Snoetteke, Binkie
Type en kleur: Seal point
Testen: PKD vrij, CIN, HCM, FeLV en FIV negatief
(getest op 10-06-2008)
Bloedgroep: A
Geboorteplaats: Sliedrecht
Geboortedatum: 30 maart 2007
Status: Gecastreerd
Gewicht: 5,7 kg (op 7 september 2008)
Levensmotto: 'De aanhouder wint!'
Favoriete bezigheden: Slapen, eten, slapen, eten, schreef ik al slapen en eten? En de vrouwtjes versieren daar lust hij ook wel pap van hoor! ;-)
Favoriete plaats in huis: Liggend in de stofzuigerslang! Of als die niet rondslingert ergens bij een andere kat. (Of die andere kat dat ook leuk vind, dat vind Snoetteke niet interessant. ;-)
Favoriete nummer: 'You've got a friend'
Meer over Indra: Omdat we Indra in eerste instantie als dekkater hadden aangeschaft (en het dus meer een praktische- dan een gevoelskeuze was) hadden we eigenlijk niet verwacht dat we zo snel zo gek op hem zouden zijn en zo van hem zouden kunnen genieten. Hij is echt alles wat je je wenst in een (dek)kater; Gezellig, aanhankelijk, stoer, volhardend en hartstikke ondeugend! Hij kent totaal geen gene en of een kat het nou wel of niet leuk vind dat hij erbij gaat liggen, hij doet het gewoon en kijkt dan echt zo van 'gezellig hè', terwijl b.v. Nishka's kop ernaast dan soms op onweer staat. We liggen dus geregeld in een deuk om hem als hij zijn ondeugende of speelse buien heeft en ook gewoon hoe hij beweegt en loopt werkt al op de lachspieren. Het is echt een vent om van te genieten!
 
Terug