Ashima
 

Naam: Sundari's Ashima Jaya
Betekenis: Grenzeloos/loze Overwinning
Bijnamen: Minima(y), toeteletokie
Type en kleur: Blue cream tortie (true) bicolor solid
Testen: PKD vrij, CIN, HCM
(getest op 06-01-2009)
Bloedgroep: A
Geboorteplaats: Elst (hier bij ons)
Geboortedatum: 24 juli 2007
Status: Open
Gewicht: 3,7 kg (zwanger) (op 7 september 2008)
Levensmotto: 'Een dag niet op schoot gezeten is een dag niet geleefd!'
Favoriete bezigheden: Bij mij (Benjamin) op schoot zitten dus, of bij Martijn aan zijn voeten liggen (als een hondje) en als wij gaan lopen, dan loopt zij natuurlijk vrolijk achter ons aan. Net als bij haar mama zijn ontblote lichaamsdelen niet veilig voor haar roze lapje en moet alles extensief afgelebberd worden...maar(!) soms bijt ze er eerst even zachtjes in, ze is immers een echte tortie! :-D
Favoriete plaats in huis: Waar wij zitten, liggen of staan, daar is Ashima. Als wij niet in de buurt zijn is ze meestal bij haar vriendinnetje Devi te vinden, of bij mama May als die dat toelaat (die heeft er niet altijd zin in en is een echte Tweeling qua nukken en grillen (met twee gezichten dus ;-)).
Favoriete nummer: Daar knobbelen we nog even op!
Meer over Ashima: Ashima is een echte tortie; Aanhankelijk, doch kranig en pittig, ze stond haar mannetje tussen de 4 jongens in haar nest en heeft een 'wasbeer' kopje om op te vreten! Ashima is gezellig bij haar mama en bij ons blijven wonen en is Martijn's privé stalkster geworden en mijn persoonlijk schootverwarmster, waar wij gaan is zij! Ze heeft het in haar om de nieuwe koningin des huizes te worden. Ze is voor niemand bang en houdt alles en iedereen in de gaten. Ze is daarnaast erg zorgzaam en tegelijk heel erg zelfstandig, echt een wereldpoes!
 
Terug